Opskrifter som er købt hos www.notperfectknit.com må ikke deles, kopieres eller bruges til videresalg. Ligeledes må færdigstrikkede produkter ikke markedsføres med henblik på videresalg eller anvendes i kommercielle sammenhænge.

Not Perfect Knit

CVR: 

e-mail: notperfectknit@gmail.com

Telefon: 60562696

Brundbyhovedgade 24

8305 Samsø

Danmark   

LEVERING

Alle opskrifter sendes som et link der kan downloades via mail straks efter bestilling. Det er særligt vigtigt at du sørger for at indtaste din mailadresse korrekt, da du eller ikke vil modtage din opskrift.  Skulle du mod forventning ikke have modtaget din opskrift, så kontakt notperfectknit@gmail.com.

OBS. Det er ikke usædvanligt at mail med opskrifter bliver opfanget i spamfiltre, så tjek gerne spamfiltret før du sender os en mail.

FORTRYDELSESERET PÅ DIGITALE VARER

Ved køb af digitale produkter/opskrifter accepterer du, at dine 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

BETALING

Betaling kan ske via kreditkort og mobilepay.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Not Perfect Knit og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige er Not Perfect Knit.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: notperfectknit@gmail.com

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, er du velkommen til at kontakte notperfectknit@gmail.com. Finder vi ikke en løsning på din klage, har du også mulighed for at sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10-01-22