Om Not Perfect

Mit navn er Rikke og jeg er kvinden bag Notperfectknit. Jeg er uddannet jordemoder, men har valgt at gå hjemme med mine 7 børn mens de yngste endnu er små.

Notperfectknit er mit kreative frirum. Jeg har ingen erfaring fra modebranchen og kan derfor ikke love at jeg hverken er opdateret eller moderigtig i mine designs. Til gengæld brænder jeg for at lave tidsløse og bæredygtige designs, i garn som er produceret på en etisk forsvarelig måde. Jeg er mindst lige så optaget af mit valg af garn, som jeg er af selve designet, for selv små skridt i en mere bæredygtig retning,  kan gøre en stor forskel for vores miljø, og for de dyr og mennesker som står bag produktionen af vores garn. 

Opskrifterne er grundigt gennemarbejdet og formidlet i et letforståeligt sprog.

Når du har købt en opskrift,  modtager du  en mail med et link til download af opskriften som pdf-fil. Det er derfor vigtigt, at du søger for at din mailadresse er angivet korrekt ved dit køb.

Ønsker du at få adgang til alle alle opskrifterne fra Not Perfect Knit, har du nu mulighed for at finde dem hos YarnBook. Her kan du oprette et abonnement, som giver dig adgang til alle mine og mange andre strikke opskrifter. Næsten som en slags NetFlix for strikkere. På den måde får du blandt mulighed for at læse alle opskrifter igennem før du beslutter om du vil strikke dem og dermed slipper du for at købe opskrifter du aldrig får brugt. 

Opskrifter som er købt hos notperfectknit må ikke kopieres, videresælges eller omfordeles.

Salg af produkter lavet efter opskrifterne må finde sted dersom dette overskuddet fra salg går til velgørenhed.

Tag gerne kontakt på mail, hvis du ønsker at strikke med videresalg for øje.

Strikker du for Moedrehjælpen må ALLE opskrifter anvendes til videresalg i mødrehjælpens butikker

Handelsbetingelser: Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer.

Følg med på Instagram under @notperfectknit

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til rikke@notperfectknit.com 

God fornøjelse med strikkeriet

Rikke Købke Ørum


Følg Notperfectknit på Instagram