Om notperfectknit

Mit navn er Rikke og jeg er kvinden bag Notperfectknit. Jeg er uddannet jordemoder, men har valgt at gå hjemme med mine 7 børn mens de yngste endnu er små. Notperfectknit er mit kreative frirum. Jeg har ingen erfaring fra modebranchen og kan derfor ikke love at jeg hverken er opdateret eller moderigtig i mine designs. Til gengæld brænder jeg for at lave tidsløse og bæredygtige designs, i garn som er produceret på en etisk forsvarelig måde. Jeg er mindst lige så optaget af mit valg af garn, som jeg er af selve designet, for selv små skridt i en mere bæredygtig retning,  kan gøre en stor forskel for vores miljø, og for de dyr og mennesker som står bag produktionen af vores garn. 

Opskrifterne er grundigt gennemarbejdet og formidlet i et letforståeligt sprog.

Når du har købt en opskrift,  modtager du  en mail med et link til download af opskriften som pdf-fil. Det er derfor vigtigt, at du søger for at din mailadresse er angivet korrekt ved dit køb.

Opskrifter som er købt hos notperfectknit må ikke kopieres, videresælges eller omfordeles. Ej heller må salg af produkter lavet efter opskrifterne finde sted. Handelsbetingelser: der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer.

Følg med på Instagram under @notperfectknit

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til notperfectknit@gmail.com 

God fornøjelse med strikkeriet

Rikke Købke Ørum